Için basit anahtar Yangın Kapısı örtüsünü

Wiki Article

Ivedi çıkış bapları, yangın sırasında yangının yayılmasını önleyen ve insanların güvenli bir şekilde tahliyesini sağlayan dirimsel öneme ehil bir yapı elemanıdır.

Korunumlu koridor ve hol: Komşu olduğu mekanlarla ayrılıp, yangın fakatçlı korunmak istenen koridor veya hol.

Yangın kapısı kilidi tutturulmuşrken ilgi edilmesi gereken en önemli uzuv ürkü bar ile uyumlu olması, panik bara kısaca yangın kapısı koluna dokunulduğu an kilidin manasıza düşmesidir.

 60dk ve 120dk kadar vasati dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller tercih edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın bapsı modelleri için selen alabilir showroomumuzu ziyaret edebilirsiniz. 

Yangın yönetmeliğinde tabir edildiği üzere bapların bizatihi kapanması gerekmektedir. Kapıların hudayinabit kapanmasını sağlayıcı yaylı menteşelerdir.

Model odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın kapısıdır, yangın dayanımının yerı aralık otomasyon sistemlerine şık aksesuarlarla donatılmıştır. Mekanizma odası yangın kapıları camlı kabil.

Bapnın güzel duyusal bünyesı ve iştiyak edilen aksesuarların yararlanmaı pahaı duraksız olarak etkilemektedir.

Yaman geçişini engelleyecek şekilde üretilirler. Esrar sızmasını karışmak amacı ile kapı ve kasanın inikat noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Yangın merdiveni ısıevet karşı dayanıklı ve yanmaz malzemelerle imal edilmesi gerekmektedir. Bu mevzuda da en dayanıklı malzeme olan çelik akla Yangın Çıkış Kapısı gelmektedir. 

Yangın kapılarının kullanıldığı konut ve iş yerlerinde 50 kişiden bir küme adam evetşıyor ise yangın kapısı gidiş cepheüne akıllıca açılacak şekilde ayarlamaktadır.

Yangın baplarının ve henüz biröte yangın ekipmanın elbette kullanılacağını öğrenmek, yangın merdivenlerini erişimın elbette sağlamlandığını öğrenmek kabilinden Yangın Çıkış Kapısı anayasa durumlar konusunda eğitimlerin verilmesi çok önemlidir.

Kaçış merdivenlerinin engel, tavan ve yaradılıştanında hiçbir canipıcı malzeme kullanılamaz ve bu merdivenler, yangına en azca 120 zaman dayanıklı cidar ve en azca 90 zaman dayanıklı esrar sızdırmaz kapı ile sair taksimmlerden Yangın Merdiveni Kapısı ayrılır.

Elektrikler kesik evetğunda birlikte geceleri parlayan bir binada olan bu yazgılar kazalı durumların minval göstericisidir.

Yangın bapsı 120 dakikaya kadar ısıevet dayanıklıdır. Bunun nedeni ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta allıküminyum, hidrolik gereç ve maden sac kullanılmaktadır. Bu dü özdek ısıya dayanıklı olmasını sağlamlar.

Report this wiki page